Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Haaland, la o fază incredibilă - Guardiola și-a pus mîinile în cap

14 feb. 09:00   Sport
2131 0

FC Copenhaga și Manchester City s-au duelat în manșa tur a optimilor de finală UEFA Champions League.

Cea mai importantă competiție la nivel de cluburi s-a întors cu faza optimilor de finală. Prima seară de meciuri le-a pus față în față pe FC Copenhaga și Manchester City, dar și pe RB Leipzig și Real Madrid.

Meciul disputat din Danemarca a fost unul spectaculos, jucătorii lui Pep Guardiola avînd ocazii numeroase la poarta gazdelor, care nu s-au lăsat mai prejos, notează Noi.md cu referire la sport.ro.

Scorul a fost deschis de Kevin De Bruyne, în minutul 10, însă danezii au egalat în minutul 34. „Cetățenii” aveau însă șansa de a-și dubla avantajul pe tabelă în minutul 29, cînd Erling Haaland a fost aproape să-și treacă în cont cea mai spectaculoasă execuție din acest sezon UEFA Champions League.

Jeremy Doku a centrat în fața porții după ce a primit o diagonală în careu, moment în care atacantul norvegian s-a înălțat și a șutat cu stîngul cu o execuție neașteptată. Balonul s-a dus puțin peste poartă, însă execuția l-a lăsat mască și pe Pep Guardiola, care și-a pus mîinile în cap cînd a văzut faza.

2
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?