Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Messi își anunță dorința de a reveni la Barcelona: „Vreau să ajut clubul”

1 noi. 2021,, 22:45   Sport
2862 0

Messi (34 de ani) a vorbit într-un amplu interviu despre plecarea de la Barcelona la PSG și a dezvăluit că, în viitor, vrea să revină la clubul blaugrana, dar în conducerea tehnică.

Starul argentinian a acordat un interviu ziarului Sport și a explicat ce planuri de viitor are. În plus, aceasta a spus că nu i s-a cerut să joace gratis la Barcelona, după ce clubul a început să aibă probleme financiare.

„Mereu am spus că mi-ar plăcea să ajut clubul cum pot, să fiu util. Mi-ar plăcea să fiu director tehnic într-o zi. Nu știu dacă va fi la Barcelona sau în altă parte. Sau dacă va fi într-o altă manieră, scrie gsp.ro.

Dacă există această posibilitate, mi-ar plăcea ajut pentru că este clubul pe care-l iubesc. Mi-ar plăcea să crească în continuare și să fie printre cele mai bune din lume”, a declarat Messi.

„Am făcut tot posibilul ca să rămîn. Nimeni, în niciun moment, nu mi-a cerut să joc gratis. Mi s-a cerut să renunț la 50% din salariu și am făcut fără nicio problemă. Eu și familia mea ne doream să rămînem la Barcelona.


Nimeni nu mi-a cerut să joc gratis. Mi se par deplasate cuvintele președintelui (n.r- Joan Laporta a spus că spera ca Messi să joace gratis la Barcelona). Aceste declarații fac ca lumea să aibă îndoieli asupra mea și nu merit asta”, a adăugat Messi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?