Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Kylian Mbappe a luat decizia finală

16 feb. 03:55   Sport
2519 0

Kylian Mbappe s-a decis, pleacă de la PSG.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Kylian Mbappe i-a comunicat președintelui de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, că va părăsi clubul în vară.

Termenii plecării nu au fost încă stabiliți, dar acesta va părăsi gruparea de pe Parc des Princes la finalul contractului.

David Ornstein, jurnalistul la fel de renumit în materie de transferuri precum Fabrizio, a anunțat și el decizia luată de starul PSG-ului. Mbappe va declara public acest lucru în următoarele luni, iar francezul va salva din bugetul clubului 200 milioane de euro anual.

Francezii nu vor să renunțe prea ușor la Mbappe și sunt deciși să facă tot posibilul pentru a-l face să semneze prelungirea înțelegerii. În presa internațională s-a vehiculat că Mbappe a ales-o deja pe Real Madrid.


Totuși, Mundo Deportivo, care citează presa din Franța, susțin că ”Șeicii” i-au pus pe masă un contract cu un salariu imens. Se pare că aceștia i-au propus fotbalistului o înțelegere pe patru ani, iar salariul să crească anual până la 125 de milioane de euro.

0
0
1
5
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?