Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Foștii fotbaliști speră să vadă echipa națională la EURO-2024: "Avem două meciuri grele"

24 oct. 2023,, 16:15   Sport
2068 0

Fostul internațional moldovean Viorel Frunză dorește să-i vadă pe fotbaliștii echipei naționale a Republicii Moldova la Campionatul European de fotbal din Germania.

Actualul antrenor al Daciei-Buiucani a îmbrăcat de 37 de ori tricoul primei reprezentative și a marcat 7 goluri, transmite Noi.md cu referire la moldova1.md.

Frunză susține că discipolii lui Sergiu Cleșcenco sînt "la mîna lor" și nu depind de jocul rezultatelor în grupa G. Acesta nu și-a cumpărat deocamdată un bilet la meciul cu Albania, însă va fi pe 17 noiembrie în tribunele stadionului Zimbru.

"Doresc să felicit fotbaliștii echipei naționale pentru șansa pe care o au să se califice la turneu final. Avem două meciuri grele, ambele sînt decisive. Dacă le cîștigăm pe ambele, ne calificăm la EURO-2024. ", a declarat Viorel Frunză, fost atacant.

Și antrenorul vice-campioanei Petrocub Hîncești va fi și el alături de fotbaliștii echipei naționale a Republicii Moldova. Andrei Martin a fost secund în mandatele lui Alexandru Curtianu, Alexandru Spiridon și Engin Firat, iar acum s-a transformat într-un suporter înflăcărat al "tricolorilor".


"Echipa națională traversează o perioadă bună. Există stabilitate, iar fotbaliștii joacă cu încredere. Sper ca jucătorii să dea maximumul și să ne bucurăm împreună în luna noiembrie. ", a menționat antrenorul Andrei Martin

Cu două etape rămase de disputat, echipa națională de fotbal a Republicii Moldova se află pe locul 4 în clasamentul grupei E cu 9 puncte la activ.

Pe parcursul lunei viitoare "tricolorii" vor juca două meciuri. Pe 17 noiembrie - la Chișinău, în compania Albaniei, iar 3 zile mai tîrziu, discipolii lui Sergiu Cleșcenco se vor deplasa la Olomouț pentru a înfrunta Cehia.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?