Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Un pugilist moldovean a ajuns în finala Campionatului European

13 apr. 04:35   Sport
2120 0

Pugilistul moldovean Danila Guranda a ajuns în finala Campionatului European, unde îl va întîlni pe 14 aprilie pe Mark Lomakin din Ucraina.

La Campionatul European de box pentru tineret de 17-18 ani, desfășurat vineri în orașul croat Porec, au avut loc lupte în semifinale, la care au participat doi pugiliști moldoveni.

Danila Guranda, care a concurat la categoria de greutate 67 kg, l-a învins pe letonul Arturs Vaisla și îl va întîlni duminică în finală pe Mark Lomakin din Ucraina. El a învins pugiliști din Israel și Albania în drumul său spre semifinale.

Pavel Zadorojniuc, care concurează la categoria 80 kg, după ce a învins boxeri din Ungaria și Lituania, a pierdut în fața letonului Nikita Prohovskis.

Pentru locul al treilea la Campionatele Europene, el a fost medaliat cu bronz.


Locurile cinci, după ce au pierdut în luptele din sferturile de finală, au fost ocupate de Alexandru Cenușă (48 kg), Nikita Șimanski (63,5 kg), Zaur Azizov (86 kg) și Grigori Kiriakov (+92 kg).

Danila Guranda de la școala de box din Bălți "B.P. Petuhov", antrenorul său - Igor Cernenkov. Pavel Zadorojniuc de la liceul sportiv din Comrat, antrenorul său este Sherali Turgunov.

5
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?