X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Echipa de fotbal pe plajă Joker Chișinău, din nou campioană

20 aug. 2018,, 12:40   Sport
2371 0

Echipa de fotbal pe plajă Joker Chișinău a devenit campioană națională pentru a șasea oară. Formația din Chișinău a cîștigat partida decisivă contra Olimpiei Bălți.

Portarul echipei învingătoare Ruslan Istrati a deschis scorul deja în debutul partidei. Componentul echipei naționale urma să devină eroul partidei.

Olimpia a restabilit rapid egalitatea, însă chiar la faza următoare Joker a preluat din nou conducerea. 2-1 a fost și scorul primei reprize.

În cea secundă echipele au marcat cîte un gol și după două treimi din meci scorul era de 3-2 pentru Joker.

Multipla campioană a Moldovei a marcat pentru 4-2 la începutul reprizei a treia. Conturile, însă, erau departe de a fi încheiate deși nimeni nu mai aștepta revirimentul bălțean. Cînd soarta partidei părea a fi decisă, Olimpia a revenit și a marcat de două ori pe final, 4-4.

Astfel, pentru e desemna campioana a fost nevoie de seria loviturilor de departajare, în care Joker s-a impus cu scorul de 2-1.

"Am depus mult efort. Am ajuns pînă la seria de departajare. A fost un meci foarte interesant, cred că și pentru suporteri. E un meci de aur, sigur miza e mare", a spus jucătorul Olimpia, Veaceslav Sofroni.

"Echipele au fost absolut la nivel înalt. Nu obijduiesc adversarul Olimpia, eram 50 la 50. Cîștigam 4-2, am făcut singuri greșeli. Din acest motiv am revenit la 4-4 și deja la penalty-uri soarta a fost de partea noastră", a spus căpitanul Joker, Andrei Negară.

Echipele au fost premiate cu diplome, medalii şi cupe de către Asociaţiei de fotbal pe plajă.

În sezonul viitor, în luna mai a anului 2019, Joker Chișinău va reprezenta Republica Moldova în Liga Campionilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?