X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Competiție organizată în premieră de FMF - Cupa de Iarnă

9 ian. 19:30   Sport
2684 0

În perioada 31 ianuarie 2024 - 22 februarie 2024, se va desfășura Cupa de Iarnă, o competiție organizată în premieră de Federația Moldovenească de Fotbal (FMF), cu scopul pregătirii echipelor pentru Faza II a Campionatului R. Moldova la Fotbal.

Potrivit FMF, la acest turneu, vor participa 8 echipe, 4 din Super Liga și alte 4 din Liga 1 a Campionatului R. Moldova la fotbal. Competiția va fi structurată în două faze: Preliminară și Finală, notează Noi.md.

În faza Preliminară, cele 8 echipe vor fi împărțite în două serii A și B, fiecare fiind formată din cîte 4 formații. După disputarea meciurilor, echipele care acumulează cele mai multe puncte în fiecare serie și se vor clasa pe primele 2 locuri vor lupta pentru trofeu în faza finală.

În cazul în care două sau mai multe echipe obțin același număr de puncte, clasamentul se va stabili conform rezultatelor înregistrate în meciurile directe, golaverajului și numărului de goluri marcate.

În faza Finală a turneului se vor stabili 2 (două) serii a cîte 4 (patru) echipe. Seria I va fi formată din echipele care au ocupat locurile 1 (unu) și 2 (doi) în faza Preliminară a turneului din serie A și B și Seria II - formată din echipele care au ocupat locurile 3 (trei) și 4 (patru) în faza Preliminară a turneului din seria A și B.


Echipa, care ocupă primul loc în Seria I va deveni cîștigătoarea turneului și deținătoarea Cupei de Iarnă, ediția 2024.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?