Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

CM 2018: Senegal - Columbia 0-1

29 iun. 2018,, 08:50   Sport
1966 0

Columbia, Senegal şi plicul cu un bilet pentru optimi.

Nu au fost două, victoria Poloniei cu Japonia a fost în zadar pentru senegalezi, care puteau prinde locul doi în cazul unui rezultat de egalitate. Columbienii au prins primul loc în grupă, şi vor juca la Moscova în optimi.

Ambele echipe au început timid, fără ocazii periculoase. Nu a părut că victoria este singura soluţie pentru a respira în continuare aerul de Rusia, ci doar că au tot timpul din lume. Quintero a dat deşteptarea în minutul 12, după ce a încercat să-l păcălească pe N'Diaye cu un balon expediat din lovitură liberă cu pămîntul, care l-a întins serios pe goalkeeper-ul senegalez. Mane i-a dat emoţii lui Pekerman de două ori în două minute. Mai întîi în minutul 14, cu un balon ce nu a putut fi reluat de niciun coechipier, iar apoi de o cădere în careu, la o intrare a rivalului de la Tottenham, Davinson Sanchez, ce s-a dovedit a fi regulamentară după ce Mazic, arbitrul central, s-a consultat cu arbitrajul video. Selecţionerul sud-american răsuflă uşurat, Columbia e în cărţi.

Falcao s-a făcut, pentru prima oară, remarcat în minutul 26, după ce a reluat cu capul, pe lîngă poartă, o minge trimisă de un Quintero aflat în zi de graţie, dar poziţia de offside în care se afla ”El Tigre” i-a şters numele de la statistici. Rămîne 0-0. Senegalezii nu rămîn mult timp ”în corzi”, şi Ospina are de lucru pentru prima oară în acest meci, în două rînduri, la şuturile lui Balde şi Gasama la distanţă de un minut, ce anunţau ”taifunul” în jumătatea sud-americană, iar îngrijorarea columbienilor era din ce în ce mai mare. Minutul 31...

Starul columbian, James Rodriguez, părăseşte accidentat terenul, consolat cu o mînă pe umăr de ”El Tigre” Falcao. Bate palma cu Muriel şi este întîmpinat de Pekerman. Decarul pleacă, supărat, direct la cabine, şi odată cu el şi spectacolul. Cel puţin pînă la pauză, cele două echipe au uitat, din nou, drumul spre poartă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?