X 
Eurovision stiri: 517
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Ce a spus Rafael Nadal înainte de revenirea pe terenul de tenis

30 dec. 2023,, 00:00   Sport
2418 0

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, care va reveni după un an de absență în teren cu prilejul turneului ATP de la Brisbane, crede că este încă imposibil să se gîndească la cîştigarea unor titluri.

Nadal, cîştigător a 22 de titluri de Grand Slam, nu a mai jucat în acest an după meciul pierdut în turul secund la Australian Open din cauza unei accidentări la şold, iar în luna iunie a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Rivalii lui Nadal, inclusiv liderul mondial Novak Djokovic, se aşteaptă ca spaniolul să fie competitiv încă de la revenirea lui, dar el nu are asemenea aşteptări, notează Noi.md cu referire la digisport.ro.

”Este imposibil să mă gîndesc acum că voi cîştiga turnee. Mai degrabă este posibil să mă bucur de revenire. Nu mă aştept la prea mult după ce am lipsit un an de pe teren”, a declarat Nadal.

Sosit joi în Australia, tenismenul a început să se antreneze cu danezul Holger Rune, numărul 8 ATP, la centrul de tenis din Queensland.


Aflat în prezent pe locul 672 în lume, campionul spaniol a spus că se simte mult mai bine decît în urmă cu un an, dar nu îşi poate propune încă obiective pe termen lung.

Turneul de la Brisbane începe duminică, în timp ce Australian Open se va derula între 14 şi 28 ianuarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?