Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4006

Brazilia a fost învinsă de Argentina: Cine a marcat singurul gol al partidei orgoliilor de pe Maracana

22 noi. 2023,, 18:00   Sport
2403 0

Argentina s-a impus pe Maracana cu Brazilia, în derby-ul preliminariilor Mondialului, zona America de Sud, cu 1-0. Uruguay a reușit a treia victorie consecutivă.

Brazilia și Argentina veneau după înfrîngeri, astfel că super duelul de pe Maracana se anunța unul al orgoliilor. Fără Vinicius, accidentat în înfrîngerea din Columbia, gazdele au dominat mai mult, dar ocaziile mari au lipsit, ambele defensive fiind la înălțime, transmite tv8.

Partida a fost decisă de Otamendi, în repriza secundă, fundașul înălțîndu-se mai sus decît orice jucător al selecao la un corner avut de "pume" în minutul 63.

Argentina a cîștigat al 3-lea meci la rînd contra Braziliei pe Maracana, de fiecare dată înregistrîndu-se același scor: 1-0.

Dacă Brazilia ajuns la trei eșecuri consecutive, atunci Uruguay a urcat pe locul secund după ce a obținut a treia victorie la rînd, 3-0 pe teren propriu cu Bolivia.


Și de această dată celeștii au avut un erou în persoana lui Darwin Nunez. Atacantul lui Liverpool a deschis scorul după un sfert de oră.

Gazdele și-au dublat avantajul pînă la pauză după autogolul lui Villamil. Același Nunez și-a trecut în cont dubla în repriza secundă.

Columbia completează podiumul preliminariilor după victoria din deplasare cu Paraguay, scor 1-0. Unicul gol a fost marcat de Borre din penalty în minutul 11. În preliminariile Zonei Sud-Americane, primele 6 echipe se califică direct.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?