Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Argentina vrea să-i aducă lui Messi un omagiu destul de rar

6 ian. 13:45   Sport
2961 0

Argentina vrea să-i aducă lui Lionel Messi un omagiu destul de rar în lumea fotbalului. Claudio Tapia, preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal, şi-a manifestat intenţia de a retrage tricoul cu numărul 10 de la echipa naţională la finalul carierei jucătorului de la Inter Miami.

"Cînd Messi se va retrage din fotbalul internaţional, nu vom mai permite nimănui să poarte tricoul cu numărul 10", a spus Tapia. "Acesta va fi retras pe viaţă în onoarea sa. Măcar atît putem face pentru el", a completat el.

Totuși, nu există nicio garanţie că FIFA va permite Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA) acest lucru. În diferitele competiţii oficiale organizate de forul mondial, numerele sînt de la 1 la 23, ceea ce implică şi un număr 10, notează Noi.md cu referire la digi24.ro.

În trecut, FIFA ar fi refuzat să Argentinei să retragă numărul 10, în semn de omagiu adus lui Diego Maradona.

Lionel Messi, care a ajuns vara trecută de la PSG la Inter Miami, echipă din MLS, nu a anunţat încă o dată pentru finalul carierei sale internaţionale. De la prima sa selecţie pentru Argentina, în 2005, fostul jucător al Barcelonei a îmbrăcat tricoul Albiceleste de 180 de ori, marcînd 106 goluri.


2
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?