X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Cînd îl vor contacta cei de la Real Madrid pe Kylian Mbappe

2 ian. 16:45   Sport
2624 0

Real Madrid intenționează să-l contacteze pe Kylian Mbappe în prima săptămînă din ianuarie pentru a afla, dacă mai este dispus să semneze la 30 iunie, odată ce îi expiră contractul cu PSG, așa cum i-a asigurat în urmă cu cîteva luni, cînd au negociat ultima dată.

Dacă răspunsul pe care Jose Angel Sanchez îl va primi de la Fayza Lamari, mama fotbalistului, sau direct Florentino Perez de la jucătorul însuși, va fi pozitiv, se va lua în considerare încheierea cît mai curînd posibil a tranzacției, inclusiv a semnăturii oficiale.

Nu mai există obstacole pentru a face acest lucru, deoarece Kylian Mbappe se află în ultimele șase luni de contract cu PSG.

Legile sportive îi permit să negocieze și chiar să semneze pentru un alt club, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

Documentele contractuale au fost redactate, pregătite și așteaptă semnăturile personale încă de la jumătatea lunii mai 2022, cînd cele două părți au ajuns la un acord asupra unor condiții pe care atacantul a refuzat ulterior să le semneze.


3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?