Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4011

Antrenorul Poloniei despre înfrîngerea în fața Moldovei: "Nu am nicio explicație".

21 iun. 2023,, 10:50   Sport
3033 0

Selecționerul Poloniei, Fernando Santos, a fost foarte supărat la conferința de presă de după meciul pierdut de Moldova (2-3), relatează Noi.md cu referire la moldfootball.com

- Nu am văzut așa ceva în viața mea, nu am nicio explicație. În prima repriză am jucat foarte bine, am fost concentrați, ne-am creat multe ocazii și am marcat două goluri, puteam să marcăm trei sau patru. Moldova nu ne-a amenințat deloc, am avut jocul sub control.

La pauză le-am spus jucătorilor că trebuie să ne păstrăm spiritul, concentrarea, să jucăm stabil și să încercăm să marcăm mai multe goluri. Cu toate acestea, am dispărut de pe teren și adversarii noștri au profitat de acest lucru. Dacă am fi fost mai concentrați, ei nu ne-ar fi creat ocazii. Totuși, am avut șansele noastre în repriza a doua.

I-am lăsat pe adversari să joace, deși a fost suficient ceea ce am vorbit în interviurile de dinaintea meciului, și anume - să-i respectăm pe jucătorii moldoveni la fel cum i-am respectat pe germani acum cîteva zile. Să-i luăm în serios pînă la final. Felicitări Moldovei, dar am pierdut noi înșine acest meci.

Trebuie să lucrăm asupra mentalității noastre. Nu este o chestiune de aptitudini, altfel nu am fi jucat atît de bine în prima repriză. Dacă ne-am fi păstrat concentrarea, nu am fi pierdut acest meci. Îmi pare foarte rău, nu pot explica altfel ce s-a întîmplat", a rezumat antrenorul portughez al polonezilor.

2
1
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?