Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Antrenorul Paris Saint-Germain, dezminte minciunile referitoare la atacantul Kylian Mbappe

3 apr. 05:00   Sport
1378 0

Antrenorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, spaniolul Luis Enrique, a afirmat, marţi, că este "o minciună" faptul că atacantul Kylian Mbappe l-ar fi insultat duminica trecută, cînd a fost înlocuit în meciul cu Olympique Marseille (2-0), disputat pe Stade Velodrome, asigurînd că este ''foarte mulţumit de atitudinea sa".

"Curios este că totul a pornit de la o minciună. S-a inventat o insultă şi au apărut tot felul de speculaţii", a spus antrenorul la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Rennes din semifinalele Cupei Franţei, transmite agerpres.ro

Fostul selecţioner spaniol se referea astfel la unele insulte presupuse pe care Mbappe le-ar fi rostit la adresa sa în momentul înlocuirii, în min. 65, cu portughezul Goncalo Ramos.

Vedeta lui PSG şi a naţionalei Franţei a părăsit terenul de joc făcînd un gest şi rostind nişte cuvinte pe care unii le-au interpretat pe reţelele de socializare ca fiind insulte.

"După meciuri este o perioadă mai complicată, mă simt obosit. Dar sînt mulţumit de jucătorii mei, inclusiv de Kylian. El are un comportament senzaţional", a spus Luis Enrique.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?