X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Alina Popescu a luat bronz la Campionatul European de Haltere

7 iul. 2023,, 09:45   Sport
2850 0

Alina Popescu a obținut încă o medalie de bronz pentru Republica Moldova la Campionatul European de Haltere de la Chișinău.

Discipola Școlii Sportive din Nisporeni a reușit să ridice la proba „smuls” 63 kg, clasîndu-se cu acest rezultat pe locul trei în limitele categoriei de 49 kg, notează Noi.md.

La proba „aruncat” a ridicat 73 de kg, obținînd locul patru. Cu un total de 136 de kg Alina Popescu s-a poziționat pe locul patru în clasamentul general. Pe locul I în clasament se află Lucia Gonzalez (Spania), pe locul II - Tina Maria Angelini (Italia), în timp ce Leyla Sanay (Turcia) a ocupat cea de-a treia poziție.

La victoria înregistrată de sportiva din Republica Moldova a contribuit primul antrenor, regretatul Gheorghe Brașoveanu, dar și antrenoarea actuală a sportivei Ecaterina Tretiacova.

Campionatul European de Haltere continuă la Chișinău Arena, intrarea la eveniment este liberă. Alături de 346 de sportivi și sportive din 37 de țări, la competiție participă și 168 de antrenori, 40 de arbitri internaționali, voluntari și membri ai staffului tehnic.

5
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?