X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Dorin Recean a avut o întrevedere cu ambasadorul UE în Moldova, Jānis Mažeiks

23 feb. 2023,, 16:15   Politică
2483 0

Guvernul de la Chișinău va prioritiza în continuare acțiunile necesare pentru accelerarea procesului de aderare la Uniunea Europeană, iar reformele inițiate în domeniile-cheie pentru modernizarea țării vor fi implementate cu sprijinul UE.

Aspectele colaborării moldo-comunitare, în vederea realizării agendei europene a țării noastre, au fost discutate la întrevederea prim-ministrului, Dorin Recean cu ambasadorul UE în Moldova, Jānis Mažeiks.

Potrivit unui comunicat emis de Guvern, șeful Executivului a subliniat și importanța menținerii unui dialog activ pe subiectele de interes prioritar, inclusiv în ceea ce ține de fortificarea instituțiilor și consolidarea capacităților Guvernului, menționînd că suportul oferit de UE va aduce țara noastră la realizarea proiectului național, cel de aderare la Uniunea Europeană.

La rîndul său, ambasadorul Jānis Mažeiks a menționat sprijinul UE în procesul de modernizare și transformare a țării noastre, discutînd cu oficialul moldovean șirul de proiecte implementate cu susținerea Uniunii Europene.

În acest context, oficialii au punctat importanța gestionării eficace a asistenței financiare primite de Moldova, inclusiv pentru sporirea eficienței energetice a țării.

1
0
0
0
15

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?