Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Dorin Recean: Împreună cu prietenii noștri din Europa vom sărbători Ziua Europei

8 mai. 10:02   Politică
2483 1

Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a invitat populația să participe la evenimentele dedicate Zilei Europei care mîine va fi sărbătorită în Piața Marii Adunări Naționale.

”În orășelul european vom avea cortul Guvernului și vom avea și o vizită în incinta Guvernului și vom avea și surprize. Împreună cu prietenii noștri din Europa vom sărbători Ziua Europei”, a declarat Recean în debutul ședinței de astăzi a Executivului.

De menționat că mîine în Piața Marii Adunări Naționale va fi sărbătorită Zilua Europei. Orășelul European va fi inaugurată pe 9 mai la ora 12.00, cu participarea președintei Maia Sandu și a comisarului european pentru buget și administrație, Johannes Hahn. Programul va continua cu un tîrg interactiv.

Vizitatorii Orășelului European se vor putea implica în chestionare, jocuri de provocare și multe altele, concepute pentru a atrage și a distra. Seara, de la ora 19.00, va avea loc un concert tematic Europa ești TU!, cu participarea artiștilor autohtoni, dar și a trupei Kalush Orchestra din Ucraina.

Primăria Capitalei a anunțat că va avea și ea un cort în Orășelul European. Totodată, autoritățile municipale au invitat cetățenii la evenimentul organizat cu genericul ”Împreună pentru pace” care se va desfășura la Complexul memorial Eternitate.

2
0
0
0
46

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?