X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4021

Spînu, despre compania de traduceri pe care o conduce: "Are rulaje de milioane"

6 apr. 2023,, 17:30   Politică
2923 0

Într-un interviu pentru Telegram Talks cu Dumitru Ciorici, Secretarul General al Președinției, Andrei Spînu, a declarat că afacerea din traduceri pe care o controlează are rulaje de milioane de lei, însă a refuzat să dea o cifră exactă.

„Compania se ocupă cu traducerile tehnice”.

„Compania noastră este printre 100 de companii din lume. Rulajele depășesc cîteva milioane de lei. Am avut o perioadă complicată în pandemie și acum în timpul războiului din Ucraina, însă în vremurile bune am avut creșteri și de 70%”, a punctat Spînu, transmite bani.md.

Spînu a explicat de ce compania Wupp Ltd are un singur angajat. „Această doar centralizează veniturile din celelalte companii și respectiv nu am nevoie de mai mulți angajați. Este o companie unde ajung încasările, iar o parte din bani sînt destinați pentru cheltuielile curente iar pentru dividende”.

Potrivit declarației de avere, Spînu a încasat în anul 2022 dividende în sumă de 119,8 mii de euro și un salariu de 360 de mii de lei din funcția de ministru al Infrastructurii. Spînu declară mai multe terenuri agricole o casă de locuit care valorează 4,2 milioane de lei.

0
0
0
1
15

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?