Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Un consilier municipal al PAS și-a depus mandatul

7 aug. 2022,, 15:31   Politică
3537 0

După ce a fost numit deputat din partea Partidului Acțiune și Solidaritatea (PAS) în Parlamentul Republicii Moldova, în data de 5 august, Roman Roșca a anunțat că și-a depus mandatul de consilier municipal din Chișinău. Despre asta a anunțat chiar Roșca, pe pagina de Facebook.

„La 05.08.2022, am depus mandatul de consilier municipal din Chișinău și voi continua activitatea în calitate de deputat în Parlamentul RM.

Împreună cu colegii din fracțiunea PAS din CMC am participat la elaborarea proiectelor de decizii, audierea cetățenilor, lucru în comisii de specialitate și multe alte activități necesare confortului cetățenilor și dezvoltării capitalei. Le mulțumesc colegilor pentru unitate, spirit de echipă și dedicație de care am dat dovadă în exercitarea mandatului de ales local, notează Noi.md cu referire la tv8.

Aproximativ în 3 ani de mandat, am vizitat sute de curți și am discutat cu mii de oameni privind soluționarea problemelor locale, dintre care unele s-au rezolvat rapid, altele mai greu, mai sînt și în curs de examinare și identificare de soluții.

Activitatea de deputat, la fel va fi strîns legata de nevoile și așteptările cetățenilor atît din capitală cît și din alte regiuni ale țării”, a scris Roșca pe Fcebook.


Reamintim că Roman Roșca este master în Drept Economic și a activat pînă în prezent în calitate de consilier municipal și secretarul fracțiunii PAS din Consiliul Municipal Chișinău și este

Experiența profesională:

  • 2014 – prezent – Administrator Invest Market SRL, fondator
  • 2011 – 2012 – Inspector superior resurse umane al Direcției poliției în transport a Ministerului Afacerilor Interne
  • 2010 – 2011 – Inspector principal resurse umane al Departamentului poliție al Ministrului Afacerilor Interne
  • 2006 – 2009 – Inspector superior resurse umane al Comisariatului de poliție mun. Bender.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?