X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Tauber nici nu știe că figurează în Kroll 2: Nu am fost atentă

5 iul. 2019,, 13:40   Politică
7131 2

Doi deputați din fracțiunea Partidului Șor susțin că nu au citit Raportul Kroll 2 publicat ieri de Comisia de anchetă pentru elucidarea fraudei bancare, chiar dacă liderul lor de partid este vizat direct în această investigație.

Deși numele deputatei Reghina Apostolova și al Marinei Tauber apar în raportul Kroll, cea din urmă se pare că nu este interesată de subiect. Rugată de jurnaliști să vină cu o reacție, Tauber a zis că nu a citit raportul.

„Încă nu l-am citit. Imediat ce o voi face o să comentez”.

Jurnaliștii au insistat întrebînd-o dacă a văzut măcar ce a scris presa despre implicarea sa în sechema de falimentare a sistemului bancar. „Scuzați, nu am fost atentă”, a răspuns Tauber.

Nici colegul său de fracțiune, Petru Jardan nu ar fi citit Raportul Kroll 2. „Nu am citit raportul. Nici din presă nu am văzut. Nu am timp”, a spus Petru Jardan, deputatul Partidului Șor.


Amintim că în Raportul Kroll 2 sînt vizați mai mulți membri ai Partidului Șor, iar experții străini ar fi demonstrat legătura lui Ilan Șor cu 77 de companii care au luat credite de la băncile din R. Moldova, în mare parte de la Banca de Economii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?