X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Sandu: Moldova a conștientizat importanța păcii și a libertății

24 feb. 14:40   Politică
4023 2

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj important cu ocazia împlinirii a doi ani de la conflictul militar din Ucraina.

Sandu a condamnat atacurile continue asupra unor obiective civile din Ucraina, cum ar fi spitale, grădinițe și biserici, calificînd-o drept o perioadă de "teroare și rezistență" și și-a exprimat admirația pentru rezistența și eroismul poporului ucrainean, subliniind rolul acestuia în apărarea libertății pe continentul european.

De asemenea, Președintele a remarcat că în acești doi ani, Moldova a conștientizat importanța păcii și a libertății. Ea a subliniat că Moldova a dat dovadă de dorința de a trăi în pace și de dorința de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie, depunând eforturi pentru înțelegere reciprocă și pace în țara sa. Acest discurs reflectă poziția Moldovei ca țară care depune eforturi pentru pace și stabilitate în regiune, în special în lumina conflictului actual din Ucraina.

«În acești doi ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății. Moldova și-a arătat sieși și lumii întregi că alege viața și că va sări mereu în ajutor celor aflați la nevoie. Moldovenii vor să trăiască în bună înțelegere și noi vom face tot ce ne stă în puteri ca în țara noastră să fie pace”, a menționat Maia Sandu.

14
2
0
4
130

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?