X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 505

Roberta Metsola, la Adunarea Euronest de la Chișinău: "Sîntem gata să vă sprijinim"

20 feb. 2023,, 13:06   Politică
2468 0

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola a adresat un mesaj video în cadrul celei de-a 10-a sesiune a Adunării Parlamentare Euronest (AP Euronest), care se desfășoară, în aceste zile la Chișinău.

Metsola a dat asigurări că Parlamentul European este gata să sprijine Republica Moldova în îndeplinirea aspirațiilor în raport cu Uniunea Europeană, transmite tv8.md.

„Adunarea dumneavoastră a constituit mai ales în ultimul an un for de reflecție cu privire la problemele geopolitice și pentru a arăta solidaritate cu Ucraina. E clar că am parcurs un drum lung și putem să fim cu toții de acord că Adunarea Parlamentară Euronest s-a dovedit un bun exemplu despre cum diplomația parlamentară poate să dea roade. Ne uităm de asemenea cu speranțe către viitor și vă asigur că Parlamentul European rămîne pe deplin angajat în sprijinirea parteneriatului estic. Vă respectăm și sîntem gata să vă sprijinim în îndeplinirea aspirațiilor dumneavoastră în raport cu Uniunea Europeană”, a declarat Roberta Metsola în cadrul unei intervenții video.

Șefa Parlamentului European a vorbit despre riscul amenințărilor hibride și interferențelor străine.

4
0
0
1
20

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?