Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Reacția lui Dodon la rebrandingul PAS: "Culoarea galbenă îi sperie pe oameni"

18 apr. 16:00   Politică
4433 0

Fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon a vorbit la Moldova Live despre reprezentanți PAS care merg în mai multe localități din țară îmbrăcați în scurte de culoare albastră în loc de cele galbene, notează Noi.md.

Dodon a venit cu un comentariu referitor la culoarea scurtelor a reprezentaților PAS.

„Ceea ce ține de culoare, ei au schimbat culoarea nu de aceea că drapelul e UE, ei au început campania de informare despre integrarea europeană încă în luna martie, sfîrșit de februarie. Eu am fost prin raioane. Și stăteau corturile lor și oameni în scurte galbene. Știți ce facea populația? Înconjurau. Nu voiau să se apropie de galben în genere. De noțiunea de oameni buni, de PAS nu au ochis să-i vadă. Ei nu au ochi să-i vadă. Tehnologii lor sînt bravo, le pun un 10+ sau gîndit „hai să facem rebranding” și au făcut albastru. Și acum oameni se uită ca la ceva nou și se apropie de corturi să vadă cine sînt. Și cînd văd că sînt cei de la PAS, oameni se întorc. Oameni se sperie de culoarea galbenă.”, spune Igor Dodon.

Amintim că memembri PAS, au inițiat o campania de informare ce ține de integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, aceasta fiind finanțată din banii partidului.

Noi.md amintește că, intenția de a organiza referendumul concomitent cu alegerile prezidențiale a fost criticată dur în societate, unii juriști fiind de părerea că, asta poate duce la contopirea ilegală a două interese contradictorii: interesul general – la referendum; interesul de partid – la alegerile generale.


25
7
0
1
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?