Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Primarul de la Cahul către Guvern: Dacă nu ne ajutați, măcar să nu ne încurcați

23 sep. 2022,, 17:15   Politică
3709 0

Ședința de Guvern din această săptămînă a avut loc la Cahul. În cadrul acesteia au fost abordate mai multe subiecte ce de problemele municipiului. Primarul din Cahul, Nicolae Dandiș, a mulțumit Cabinetului de Miniștri pentru ajutorul acordat pînă acum, însă a venit și cu unele sugestii despre o mai bună colaborare între autoritățile locale și cele centrale.

„Știți cum spun agenții economici dacă nu ne ajutați măcar nu ne încurcați. Deci este important să avem comunicare. Vreau ca să fie mai multă comunicare între ministere și autoritățile locale”, a precizat primarul de la Cahul, transmite realitatea.md.

Totodată, primarul de la Cahul a punctat mai multe probleme din municipiu.

„Sîntem un oraș balnear. Singurul oraș balnear din țară și vreau să subliniez de ce spun lucrul acesta pentru că avem un proiect doamna prim-ministră. Și desigur rog autoritățile centrale competente să se implice și să ne ajute să rezolvăm acel proiect. Este nevoie și de intervenit la cadrul legislativ atît la lega cu privire la concesiuni, cît și la codul subsolului”, a declarat Dandiș.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?