Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Parlamentarii din țările UE au vizitat raionul Ungheni

10 mai. 10:31   Politică
3082 0

Președinții grupurilor de prietenie din parlamentele statelor membre ale Uniunii Europene au vizitat raionul Ungheni.

Acolo a fost implementat un număr record de proiecte europene, iar o parte din ele au fost vizitate de oficialii străini, care au fost însoțiți de deputații din Parlamentul Republicii Moldova. Datorită acestui lucru, municipiul Ungheni s-a modernizat, iar localnicii beneficiază de drumuri reparate, iluminat stradal, piste pentru bicicliști și multe altele.

„În Ungheni a fost implementat un număr record de proiecte europene. E foarte ușor să știi că nu ești singur în aceste timpuri. Faptul că sînteți alături de noi, ne dă încredere să facem față tuturor provocărilor. Avem nevoie, în continuare, de ajutorul vostru, pentru că locul în care trebuie să fie Moldova este Uniunea Europeană”, a accentuat vicepreședinta Parlamentului Doina Gherman, în discuție cu deputații din grupurile de prietenie din parlamentele statelor membre ale Uniunii Europene.

De asemenea, oficialii străini, însoțiți de deputații din Parlamentul Republicii Moldova, au mers la „Crama Mircești”, o afacere care s-a dezvoltat inclusiv cu suportul Uniunii Europene. În anul 2009, conacul boieresc a fost transformat într-o pensiune, care atrage turiști datorită vinului gustos și peisajelor pitorești.

În aceste zile, Președinții grupurilor de prietenie din parlamentele statelor membre ale Uniunii Europene efectuează o vizită comună în Republica Moldova. Parlamentarii din țările UE au transmis mesaje puternice de susținere pentru țara noastră și au împărtășit din experiența lor în procesul de integrare în Uniunea Europeană.

4
0
0
1
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?