X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4011

Ministerul de Externe, despre incidentul matinal de la Ambasada Rusiei la Chișinău

2 aug. 2023,, 17:15   Politică
3195 0

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) susține că instituțiile moldovenești vor investiga cazul, produs în dimineața zilei de 2 august, cînd un bărbat a intrat cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei de la Chișinău.

"Instituțiile noastre competente, inclusiv Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Poliției, vor investiga cazul dat și vor veni cu reacții prompte”, au spun responsabilii de la Minister, transmite Noi.md cu referire la newsmaker.

Reprezentanții Ministerului au adăugat că au „ca obiectiv crearea condițiilor optime pentru activitatea reprezentanțelor străine și delegațiilor oficiale”.

"În acest context, MAEIE exprimă regretul pentru evenimentul recent și își reafirmă angajamentul de a continua să asigure buna funcționare a tuturor misiunilor diplomatice acreditate în țară, în conformitate cu normele și uzanțele diplomatice stabilite de Convenția de la Viena din 1961", au comunicat reprezentanții ministerului.

Amintim că un bărbat a ajuns cu automobilul în poarta Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, după care a părăsit locul accidentului. Ulterior, mașina bărbatului a fost localizată pe traseul spre Strășeni.

5
1
0
2
30

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?