Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Mihai Popșoi a avut mai multe întrevederi cu oficiali europeni

20 mar. 09:00   Politică
1815 0

În prima zi a vizitei de lucru de la Bruxelles, șeful diplomației Republicii Moldova, Mihai Popșoi, a avut mai multe întrevederi cu oficiali europeni, notează Noi.md.

În debutul vizitei, Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu Josep Borell, Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Politică Externă și de Securitate.

Oficialii au discutat și despre prioritățile pentru perioada următoare, dar și despre noile oportunități de cooperare pe dimensiunea de securitate și apărare.

În discuția cu Olivér Várhelyi, comisarul european pentru vecinătate și extindere, vicepremierul Popșoi a subliniat reformele pe care țara noastră le implementează, dar și situația de securitate din regiune. De asemenea, oficialii au vorbit despre desfășurarea primei conferințe interguvernamentale, care va marca lansarea oficială a negocierilor de aderare a Republicii Moldova la UE.

Cu secretarul general al Parlamentului European, Alessandro Chiocchetti, șeful diplomației de la Chișinău a exprimat recunoștința pentru sprijinul acordat țării noastre și pentru dialogul productiv în toate nivelurile.


3
1
0
2
16

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?