X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Maia Sandu, alături de Zelenski și Ciolacu, la reuniunea șefilor de stat din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest

22 aug. 2023,, 09:51   Politică
3979 0

Președinta R. Moldova, Maia Sandu, aflată în Grecia într-o vizită de lucru la invitația prim-ministrului Republicii Elene, Kyriákos Mitsotákis, a avut ieri întrevederi cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, dar și cu premierul României, Marcel Ciolacu.

Întîlnirile au avut loc în marja reuniunii șefilor de stat și de guvern din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest, organizată de premierul Mitsotákis, transmite Noi.md cu referire la ziarulnational.md.

Premierul României, Marcel Ciolacu, a menționat că liderii din Sud-Estul Europei și Balcanii de Vest trebuie să lucreze împreună pentru dezvoltarea economică a acestei zone.

,,Alături de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, președintele Consiliului European, Charles Michel, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, premierul grec, Kyriakos Mitsotakis, președintele R. Moldova, Maia Sandu, și alți șefi de stat și de guvern din Europa de Sud-Est am reafirmat unitatea și solidaritatea de care trebuie să dăm dovadă în acest moment esențial al istoriei. De felul în care acționăm acum depinde viitorul Europei și păstrarea valorilor fundamentale ale democrației și libertății", a scris premierul României într-o postare pe Facebook.

4
0
1
1
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?