Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Care sînt temele de discuție dinte șefa de la Anticorupție și șefa statului. Ce spune Dragalin

21 aug. 2023,, 21:48   Politică
2811 0

Șefa de la Procuratura Anticorupție spune că nu a avut niciodată întîlniri la o cupă de șampanie cu șefa statului, dimpotrivă toate întîlnire au fost de ordin oficial și au avut ca teme de discuție problemele cu care se confruntă intituția care o conduce, notează Noi.md

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Puterea a patra” de la N4.

”Nu aș spune că avem întîlniri dese, avem ocazia să discutăm anumite lucruri despre justiție. În ultimul timp, după cum vedeți, au fost promovate foarte multe proiecte de legi care afectează activitatea Procuraturii Anticorupției, crearea sistemului de drept, lupta cu corupția din țara noastră.

Pe așa fel de teme am avut ocazia să avem ședințe cu mai multe persoane din conducerea statului, inclusiv președenția.


Nu am avut niciodată discuții despre viață sau o întîlnire la o șampanie, ci doar întîlniri oficiale”, a declarat Veronica Dragalin.

Totodată, aceasta menționat că nu s-a gîndit niciodată dacă ar vrea să candideze la funcția de șef a statului, însă știe cu exactitate pe cine va vota la următoarele prezidențiale.

”Nu m-am gîndit la așa chestie. Nu cred că eu pot comenta acest lucru, eu știu cum o să votez eu, asta nu pot să spun public. Este dreptul meu să am opiniile mele. Cred că avem alte subiecte care ar trebui să discutăm astăzi ca șefa de la Anticorupție”, a declarat Dragalin.

2
0
1
0
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?