X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4017

Dodon, întrebat cum se va încălzi la iarnă: "Ca în spoturile de pe internet"

17 oct. 2022,, 16:36   Politică
3803 0

Fostul șef de stat, Igor Dodon, glumește pe seama faptului cum se va încălzi la iarnă, în contextul crizei energetice în care se află Republica Moldova.

„Cei care mă ascultă zi și noapte, Iarmaliuc și toată banda asta, ei știu ce fac eu cu soția noaptea, ziua, dimineața”, a spus Dodon, făcînd aluzie la uele filmulețe postate pe rețelele de socializare, în care eroii arată cum se încălzesc, transmite unimedia.info.

„Ce metodă de încălzire ați ales pentru perioada rece a anului, care e cea mai economă?”, a fost întebat Igor Dodon.

„Văd în ultimul timp, nu știu cine face spoturile acestea și le dă pe internet, acolo arată „noi ne încălzim așa, dar cum vă încălziți voi? Acolo sînt metode foarte interesante”, a spus, în glumă, fostul șef de stat.

„Dar dvs personal?”


„Eu cred că trebuie să îi întrebați pe cei care mă ascultă zi și noapte, Iarmaliuc și toată banda asta, eu cred că ei știu ce fac eu cu soția noaptea, ziua, dimineața”, a precizat Dodon.

„La modul serios, o să fie foarte greu iarna asta, eu mă tem de un lucru, cu acțiunile lui Spînu și ale acestei echipe, care au fost transmise săptămîna asta, să nu rămînem noi fără gaz, pentru că ei provoacă Gazprom să sisteze contractul. Dacă rămînem fără gaz, nu va fi nici electricitate, nu ne vor ajuta frații români”, a mai adăugat fostul președinte.

9
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?