X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Deputat: "Promisiunile Maiei Sandu ar putea să nu se îndeplinească"

19 noi. 2020,, 14:50   Politică
5404 6

Dacă în Moldova vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, nu se știe cu cine va forma guvernul noul președinte și cu cine va guverna țara și nu este clar dacă Maia Sandu își va îndeplini promisiunile, date în cursa electorală.

Declarația a fost făcută de deputatul grupului parlamentar Pro-Moldova, Vladimir Cebotari, în cadrul emisiunii "Вечерний разговор " cu Serghei Skripnik la postul de televiziune TVC-21, relatează eNews.

"Ce se va întîmpla dacă în viitorul apropiat vor avea loc alegeri parlamentare anticipate? Pe terenul de dreapta va fi doar un partid, al Maiei Sandu, care va acumula 20%. Restul va lua partidele de stînga. Partidul Socialiștilor va primi mai puțin decît are acum. Ei vor cădea, dar totul depinde de cît de repede se vor reforma. Partidul "Șor" ar putea acumula 15%, 20% - partidul lui Usatîi", a menționat Vladimir Cebotari.

El s-a întrebat: "Cu cine va crea Maia Sandu guvernul și cu cine va coopera?"

"Mi se pare că aceste partide au un singur centru de coordonare. Cred că ele vor fi puse la masa comună și vor discuta. Întrebarea mea față de Maia Sandu: ce va face atunci, cu cine va guverna? Acesta sau alt parlament va trebui să facă reforme. Dar care? Despre ce curățare vorbim? Și cu cît mai bun va fi noul parlament decît actualul parlament? Va fi mai experimentat, ce să ne așteptăm de la noua componență?", a declarat deputatul grupului parlamentar Pro-Moldova.
El a recunoscut că nu cunoaște oameni care ar putea intra în noul parlament.


"Este clar că aceste partide nu sînt cele cu care "Acțiune și Solidaritatea" ar putea crea un guvern. Și promisiunile pe care le-a făcut Sandu în cursa prezidențială s-ar putea să nu se îndeplinească", a presupus interlocutorul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?