Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

28 de ani de la adoptarea Declarației de suveranitate

23 iun. 2018,, 11:30   Politică
3244 4

Spicherul Parlamentului, Andrian Candu, a transmis un mesaj cu prilejul marcării a 28 de ani de la adoptarea Declarației de suveranitate a Republicii Moldova, notează Noi.md.

Potrivit lui, aceasta a fost prima victorie în lupta pentru independență. Totodată, spicherul i-a felicitat pe funcționarii publici cu prilejul zilei lor profesionale.

„Anul acesta, pe fundalul deciziei de ieri a ONU de a cere retragerea trupelor rusești de pe teritoriul Republicii Moldova, avem încă un motiv să ne mîndrim că sîntem cetățeni ai Moldovei. Țara noastră devine mai puternică, dar să nu uităm că cei care stau în spatele tuturor victoriilor noastre sînt funcționarii publici, care astăzi sînt sărbătoriți. Dragi colegi, vă felicit cu ocazia Zilei Funcționarului Public și vă doresc proiecte mari și mici realizate cu dedicație. Să rămîneți în serviciul cetățenilor, să fiți integri și să fiți oameni”, a punctat Candu.

La 23 iunie 1990, Sovietul Suprem al RSS Moldova a adoptat Declaraţia de suveranitate, documentul care a stat la baza Declarației de independență.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?