Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Trump întreprinde primele măsuri referitoare la Donbass şi Ucraina

2 dec. 2016,, 03:00   Externe
2634 9
Трамп начал предпринимать первые меры по Донбассу и Украине
Foto: agerpres.ro

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a început să întreprindă primii paşi pe calea reglementării crizei ucrainene, scriu mediile de informare cu referire la surse.


Politologul Vadim Karasiov a comunicat că deţine informaţie despre decizia lui Trump de a exclude din programul său punctul ce se referă la acordarea de muniţii armatei ucrainene.

Această declaraţie a fost făcută de expert în cadrul show-ului „Oglinda neagră” la canalul ucrainean de televiziune „Inter”.

Agenţia Reuters, referindu-se la o sursă din administraţia preşedintelui francez, comunică despre alte măsuri ale lui Donald Trump faţă de chestiunea ucraineană şi un şir de probleme stringente din lume.

Noul preşedinte american a avut convorbiri telefonice cu Francois Hollande, în cadrul cărora a convenit să discute detaliat în viitorul apropiat poziţiile Washingtonului şi Parisului vizînd problemele reglementării situaţiei din Donbass şi Orientul Apropiat.

Potrivit datelor administraţiei liderului francez, discuţia a durat mai mult de şapte minute şi a avut loc într-o atmosferă binevoitoare.

Reuters menţionează că Trump şi Hollande au ajuns la o înţelegere privind coordonarea eforturilor într-un șir de problemele, printre care soluţionarea conflictului din Donbass, criza siriană, lupta cu terorismul mondial.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?