Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Igor Dodon a spus ce atitudine are față de Putin

17 noi. 2016,, 14:31   Politică
10347 26
Додон рассказал о том, как относится к Путину
Foto: actualitati.md

Liderul PSRM, Igor Dodon, care a cîștigat alegerile prezidențiale, susține că invidiază, cu o invidie albă, poporul rus, în sensul bun al cuvîntului, pentru liderul pe care îl au. Despre aceasta a declarat Dodon, în cadrul unui interviu pentru un post de televiziune din Federați rusă.


"Eu am o invidie în sensul bun al cuvîntului, pentru cetățenii Federației Ruse, pentru că au un astfel de lider. Eu cred că președintele dumneavoastră a făcut mult pentru a consolida patriotismul și statalittea țării, asta este cel mai important. Fără aceasta, viitor în țară nu va exista, iar aceasta ne lipsește acum”, a spus Dodon.

Igor Dodon a spus că el vrea ca cetățenii Republicii Moldova să se mîndrească cu Moldova, la fel cum ruții sunt mîndru de Rusia.

"O parte din societate dorește unirea cu România, iar cealaltă parte vrea să adere la NATO. Nu există patriotismul care există în Rusia. Vreau să fac același lucru că oamenii să înceapă să fie mîndri de țara noastră ", - a explicat el.

După procesarea a 100% din procesele verbale, liderul PSRM, Igor Dodon, a obținut 52,11% din voturi față, 47,89% din voturi, obținute de liderul PAS, Maia Sandu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?