Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Cozi imense la secțiile de votare de peste hotare (FOTO)

13 noi. 2016,, 15:37   Politică
5379 5

Cum decurge procesul de vot în străinătate (FOTO)
Foto : facebook.com

UPDATE 15:31 Un număr semnificativ de cetățeni s-au adunat și la una din secțiile de votare din Verona. Aceiași situație se atestă și la Stratford, Londra. Acolo cozile sînt imense, iar potrivit cetățenilor aflați în rînd, ar mai fi rămas 1000 de buletine de vot.




UPDATE 15:13 Şi moldovenii din Milano aşteaptă ore în şir pentru a vota. Pe reţele de socializere au fost postate imagini cu cozile enorme din faţa secţiei de votare.



UPDATE 14.17 Și cetă­țe­nii Republicii Moldova din Pado­va merg în număr mare la vot. “Sînt foar­te mul­te per­soane, a fost și un auto­buz mare, plin care a votat, însă nu știu de unde au venit, căci cau­tam loc de par­ca­re cînd au urcat toți și au ple­cat. Am stat cir­ca 30 de minu­te în rînd, se lucrea­ză des­tul de bine”, a spus o citi­toa­re ZdG din Pado­va.




UPDATE 13.37 La fel ca în alte țări, zeci de oameni așteaptă în rînd la secția de votare din Stratford, Londra.



Rețelele de socializare sînt împînzite cu fotografii ale moldovenilor din străinătate, care au parcurs sute de kilometri pentru a-și exercita dreptul la vot, notează Noi.md.

Alții încă se află în drum pentru a ajunge la cea mai apropiată secție de votare. Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, pînă la această oră, peste 20 mii de moldoveni din străinătate și-au exercitat dreptul la vot, ceea ce constituie circa 4 la sută.

În cîteva țări, precum Italia, Rusia, Norvegia sau Marea Britanie, alegătorii s-au organizat în grupuri pentru a merge la cele mai apropiate secții cu autocarul.

Precizăm că la aceste alegeri, peste hotare au fost deschise 100 de secții de votare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?