X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

PCRM, despre alegerile prezidențiale: „Un spectacol rușinos” (VIDEO)

1 noi. 2016,, 12:37   Politică
7099 11

Foto: pcrm.md

Conducerea Partidului Comuniștilor susține că apelul său cu privire la boicotarea alegerilor prezidențiale a dat rezultate, întrucît rata de participare la vot a fost mai mică de 50 la sută, notează NOI.md.


Reprezentanții formațiunii au calificat scrutinul din 30 octombrie drept un „spectacol rușinos” și au îndemnat din nou alegătorii „să nu facă jocul guvernării”, participînd la turul II de scrutin.

„Alegătorii au fost puși din nou în situația de a alege geopolitic, dar nu propriu-zis candidații și programele lor. Încă de la anunțarea alegerilor directe, guvernarea a aplicat toate metodele de fraudare a alegerilor. Sistemul automatizat de stat nu a funcționat, au fost incluse suflete moarte în liste. Îndemnul comuniștilor la boicotarea alegerilor a adus rezultate. Pe 13 noiembrie, Moldova așteaptă continuarea acestor acțiuni ilegale, rușinoase. Nu mai este important cine va cîștiga”, se arată în declarația comitetului central al PCRM.

Potrivit comuniștilor, indiferent cineva va cîștiga acest scrutin, poporul Moldovei va avea doar de pierdut. În opinia lor, următorul președinte nu va putea opri fărădelegile comise de actuala guvernare, ci din contra, va contribui la menținerea situației existente.

„Încrederea poporului într-un țar bun nu este întemeiată, Moldova rămîne republică parlamentară, parlamentul nu se supune președinției. Decizia de boicotare a PCRM rămîne în vigoare și pentru turul II. Noi optăm pentru alegeri anticipate”, se mai arată în declarația comuniștilor.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?