X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Roshen: Putin blochează vînzarea fabricii din Lipeţk

29 oct. 2016,, 00:00   Externe
7313 7

Roshen: Продать фабрику в Липецке мешает Путин
Foto: korrespondent.net

Veaceslav Moskalevski, preşedintele corporaţiei de dulciuri, consideră că fabrica din Lipeţk nu poate fi vîndută, pentru că acest fapt îl împiedică preşedintele rus Vladimir Putin.


Declaraţia respectivă a lui Moskalevski a fost difuzată de serviciul de presă al corporaţiei.

„Pentru noi este straniu că o figură atît de importantă ca preşedintele Federaţiei Ruse este interesată de lucruri atît de mărunte, cum este activitatea fabricii noastre din Lipeţk. Mai mult, noi am avut o părere mai bună despre serviciile lui speciale, deoarece ele ar fi trebuit să-i comunice că Piotr Alekseevici nu este proprietarul ei – el a semnat un acord privind transferul participației sale într-un trust independent în ianuarie curent”, a declarat Moskalevski.

În opinia lui, declaraţia lui Putin doar confirmă că în spatele tuturor controalelor şi dosarelor penale se află personal liderul rus.

„Iată cui trebuie să-i telefoneze cei 1100 de angajaţi concediaţi, cetăţeni ai FR, pe care a trebuit să-i reducem din cauza scăderii producţiei”, consideră preşedintele corporaţiei Roshen.

Potrivit spuselor lui Moskalevski, Putin ţine fabrica din Lipeţk în calitate de ostatic pe teritoriul Rusiei.

„Iar noi retragem toate dividendele obţinute de la ea şi le investim în proiecte filantropice şi sectoare de producţie din Ucraina. Şi vom investi totul, pînă la ultima copeică”, a promis preşedintele Roshen.

La 27 octombrie, Purin a relatat despre fabrica lui Poroşenko din Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?