Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ce întrebare, pe care Carlson voia să i-o adreseze lui Putin, a fost exclusă de pe listă

13 mar. 04:00   Politică
4172 0

Jurnalistul american Tucker Carlson a numit întrebarea pe care intenționa să i-o adreseze președintelui rus Vladimir Putin, dar care a fost exclusă din lista generală.

Cuvintele sale sînt citate de "Пул N3" pe Telegram.

Jurnalistul a spus că a vrut să-l întrebe pe liderul rus de ce nu există angajați de culoare la Kremlin. "Stăteam înainte de interviu, beam o cafea împreună cu producătorii mei și spun: "Acum voi merge acolo și prima mea întrebare va fi: "Domnule președinte, mă pregătesc de două zile aici, la Kremlin, și nu am văzut niciun afro-american într-o funcție de conducere la Kremlin"", a declarat Carlson, citat de "Пул N3".

Potrivit jurnalistului, ulterior el s-a răzgîndit să-i pună aceasă întrebare, deoarece a considerat-o prea specifică din punct de vedere al culturii. Carlson a precizat că a renunțat la întrebare pentru a nu provoca neînțelegeri.

Interviul lui Carlson cu Putin a fost publicat în noaptea de 9 februarie. Discuția între Putin și jurnalistul american a durat două ore și șase minute. În mesajul său video de după interviu, Carlson a menționat că a fost impresionat de cuvintele lui Putin despre disponibilitatea acestuia de a găsi o soluție pașnică la conflictul din Ucraina.

9
19
2
1
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?