X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Dodon despre aluzia că ar fi favorizat de Plahotniuc

27 oct. 2016,, 09:48   Politică
8288 14

Dodon despre aluzia că ar fi favorizat de Plahotniuc
Foto: noi.md

Candidatul PSRM la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a avertizat despre pericolul alegerii Maiei Sandu în funcția de președinte.


Reacția vine după ce democratul Marian Lupu și-a retras candidatura din cursa electorală.



Igor Dodon avenit cu un îndemn către simpatizanții liderul PPPDA, Andrei Năstase, simpatizanții PD, reprezentanții Partidului Nostru, susținătorii PCRM și membrii partidului.

Pentru Andrei Năstase, Dodon a spus că, chiar dacă stă lîngă Maia Sandu și o susține, nu o face cu inimă bună.

„De ce ați ieșit în stradă, pentru ca să o votați pe Maia Sandu, care toți acești ani a stat lîngă Plahotniuc? Vă îndemn să vă gîndiți bine și amintiți-vă de protestele de anul trecut împreună. Acum faceți jocul lor?”, a spus Dodon.

Către Partidul Nostru, Dodon a venit cu mesajul ca Dumitru Ciubașenco să se retragă din cursa electorală, în favoarea sa. Dodon a dat asigurări că în caz că devine președinte va face tot posibilul ca să aibă loc alegeri parlamentare anticipate, iar Partidul Nostru să revină la putere.

„Voi face tot posibilul ca să fie aceste alegeri, iar partidul vostru să intre în Parlament. Am nevoie de parteneri acolo”, a spus Dodon.

Către PD și PCRM Dodon a venit cu îndemnul să iasă la vot, specificînd că boicotarea alegerilor nu este cea mai bună idee. „Boicotul alegerilor înseamnă că indirect o susțineți pe Maia Sandu, pe americani și pe Plahotniuc. De aceea ieșiți la vot”, a îndemnat Dodon.

Totodată, liderul socialist a declarat că îi par stranii aluziile că prin retragerea candidaturii lui Marian Lupu, Vladimir Plahotniuc a avut intenția să-l susțină pe Igor Dodon, creîndu-i o imagine rea liderului PAS.

„Eu de fapt am văzut că Plahotniuc și-a exprimat susținerea în favoarea Maiei Sandu și acum două săptămîni. Ceea ce se întîmplă acum este că activul PDM s-a pornit prin raioane în susținerea Maiei Sandu, dar acest lucru nu o să-i ajute”, a conchis Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?