X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

„Sheriff” din nou fără victorie, „Milsami” – în detașare

24 oct. 2016,, 10:15   Sport
2995 0
«Шериф» снова без победы, «Милсами» - в отрыве
Foto: sports.md

Clubul de Fotbal „Sheriff” a pierdut deja două meciuri în Divizia Națională (DN).


Echipa de la Tiraspol a jucat în remiză cu clubul local „Zaria” în cadrul celei de-a 12-a etape a Campionatului Moldovei la Fotbal. Meciul a avut loc în deplasare, la Bălți, relatează NOI.md.

Sosirea specialistului italian Roberto Bordin la „Sheriff”, la începutul lunii octombrie, nu a fost marcată prin nicio victorie pentru clubul din stînga Nistrului. În prima rundă a meciului din etapa a 12-a, „Sheriff” nu a reușit să înfrîngă echipa „Zaria”, cedînd cu scorul de 1: 2. De data aceasta, jocul nu i-a bucurat pe suporteri cu golurile marcate, iar „Sheriff” a coborît pe locul III în clasament.

Pe locul al doilea a ajuns clubul „Dacia”, care a învins echipa „Zimbru” în cadrul derbiului de la Chișinău cu scorul de 1:0. Singurul gol a fost înscris în minutul 46 de către mijlocașul „Dacia” Alexandru Bejan. De menționat că în primul tur el s-a mai făcut remarcat în meciul cu „Zimbru”, care s-a încheiat cu victoria „dacilor”, cu scorul de 2:0. „Dacia” a depășit „Sheriff” cu un punct, iar jucătorul ei Maxim Feșciuc, cu șapte goluri, continuă să fie în topul marcatorilor din acest sezon. Echipa „Zimbru” se clasează pe locul cinci, avînd 20 de puncte. „Zaria” are același număr de puncte, dar clubul de la Bălți are un golaveraj mai bun.

Atacantul rus „Milsami” Ilia Jiguliov a adus victoria echipei sale într-un meci împotriva „Saksan”. Meciul din Ceadîr-Lunga s-a încheiat cu scorul de 1:0 în favoarea echipei „Milsami”, care a devansat cu trei puncte cel mai apropiat succesor – „Dacia”.


Cel mai rezultativ meci în cea de-a 12-a etapă a fost jocul la Ternovka. Clubul „Dinamo-Auto” a găzduit „Speranța” Nisporeni, care a cedat în toate privințele. Oaspeții au marcat patru goluri, depășind recordul înregistrat în acest sezon. În tururile anterioare „Speranța” nicio dată nu a înscris mai mult de două goluri. Ion Drăgan a marcat două goluri, Serghei Plătică și jucătorul nigerian Kashtan Igwe au înscris cîte un gol. „Dinamo-Auto” a replicat cu un gol, marcat de Dmitri Voloșin în finalul meciului.

În alt meci „Academia” din capitală a învins în deplasare clubul „Ungheni”, cu un scor de 2:1. În „Academia” s-au făcut remarcați Cristin Jaibă și Mihai Apostol, iar din partea clubului „Ungheni” golul a fost marcat de Chiril Aramă. „Ungheni” a pierdut deja cinci meciuri consecutive și s-a plasat în „zona de retrogradare” cu șase puncte.

Jocurile etapei a 13-a a Diviziei Naționale de Fotbal vor avea loc la 29 și 30 octombrie. „Milsami” (Orhei) va găzdui echipa „Zimbru” din capitală.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?