Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4008

FC „Sheriff” are un nou antrenor principal

5 oct. 2016,, 11:00   Sport
3735 2
В «Шерифе» сменился главный тренер
Foto: pianetazzurro.it

Italianul Roberto Bordin este noul antrenor principal al campioanei Moldovei la fotbal, „Sheriff” (Tiraspol).


Anterior specialistul italian a condus stafful echipei „Triestina”, care evoluează în Seria „D” a campionatului italian, informează NOI.md.

Potrivit Serviciului de presă al echipei „Sheriff”, contractul cu antrenorul de 51 de ani a fost semnat marți, 4 octombrie. Detaliile contractului, deocamdată, nu au fost făcute publice.

Roberto Bordin s-a născut în anul 1965 în Libia, iar cariera de fotbalist și-a început-o în anul 1982, jucînd pe postul de mijlocaș. Apogeul carierei lui Bordin a fost în anii 1989-1997, cînd acesta a evoluat pentru „Atalanta” și „Napoli”. La „Napoli” Bordin a jucat sub conducerea lui Marcelo Lippi, fiind și căpitanul echipei.

Roberto Bordin și-a început cariera de antrenor în anul 2005. Pînă acum el a activat alături de Andrea Mandorlini. Cea mai reușită perioadă a fost la Verona, unde cuplul de antrenori a activat în perioada 2010-2015. Anume sub conducerea lui Bordin la „Verona” a evoluat internaționalul moldovean Artur Ioniță. Din martie pînă la sfîrșitul lui septembrie Bordin a antrenat echipa „Triestina”, care evoluează în Seria „D” a campionatului italian (a patra ligă – nota red.).

În luna septembrie conducerea „Sheriff”-ului l-a demis pe francezul Bruno Irles, interimatul fiind exercitat de Victor Mihailov.

După 10 etape, „Sheriff” conduce clasamentul Diviziei Naționale cu 21 de puncte la activ. La egalitate de puncte se află „Milsami” (Orhei), însă tiraspolenii sînt avantajați de victoria în meciul direct (în etapa a 7-a „Sheriff” a învins „Milsami” cu scorul de 2-0 – nota red.).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?