X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4011

„Milsami” a egalat la puncte „Sheriff”-ul în Divizia Națională

3 oct. 2016,, 10:45   Sport
2700 1
«Милсами» догнал «Шериф» и ожидает осечки соперника
Foto: sports.md

„Milsami” a învins „Dinamo-Auto” într-un meci din etapa a 10-a a Diviziei Naționale la fotbal.


Meciul de la Orhei s-a încheiat cu scorul de 4-1 în favoarea gazdelor, care au egalat „Sheriff”-ul în clasament, informează NOI.md.

Campioana în exercițiu a Moldovei nu a jucat în această etapă. În pofida victoriei convingătoare, „Milsami” s-a văzut condusă încă din minutul 8, cînd pentru „Dinamo-Auto” a marcat francezul Cheick Diarra.

„Vulturii” au egalat din penalti prin Petru Racu, în minutul 38, după faultul comis în careu de fundașul oaspeților Valeriu Tiron. În repriza secundă orheienii au dominat categoric și jucătorul belarus al gazdelor Nikolai Zenko a marcat al doilea gol în minutul 71. Peste doar 5 minute Petru Racu a și-a mai trecut în cont un gol, iar punctul final a fost marcat în prelungiri de același Nikolai Zenko. Astfel, „Milsami” a egalat la puncte „Sheriff”-ul, însă tiraspolenii se mențin pe primul loc, datorită victoriei directe obținute în etapa a 7-a cu scorul de 2-0.

„Zimbru” a trecut pe teren propriu de „Saxan” cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind marcate de Ion Jardan. Chișinăuienii ocupă locul trei în clasament. „Zarea”, cu același scor, a trecut de „Academia” și se menține pe locul patru, însă are jucate cu două meciuri mai puține decît „Zimbru”. „Dacia” a surclasat la Speia debutanta Diviziei Naționale FC „Ungheni”, scor 3-0, și ocupă locul cinci. Toate cele trei goluri au fost înscrise de ucraineanul Maxim Feșciuk, care a devenit golgheterul campionatului cu 7 goluri în nouă meciuri. Într-un alt meci „Speranța” a trecut la limită, scor 1-0, de „Petrocub”.

Meciurile etapei a 11-a vor avea loc pe 15 și 16 octombrie. Pauza competițională este legată de participarea naționalei Moldovei în preliminariile CM-2018. „Tricolorii” vor întîlni pe teren propriu Serbia și Irlanda, pe 6 și 9 octombrie, respectiv.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?