X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

„MU”, în Liga Europei, a reuşit şi fără Ibrahimovic

21 oct. 2016,, 08:30   Sport
2903 0
«МЮ» в Лиге Европы справился и без Ибрагимовича
Foto: uefa.com

Clubul „Manchester United” a dispus de „Fenerbahce”, Turcia, iar „Roma” şi „Austria” au susţinut un meci cu o mulţime de goluri.


Clubul italian „Inter” a obţinut prima victorie după trei tururi, dispunînd cu scor minim de „Southampton”. Echipa rusă „Zenit”, antrenată de specialistul român Mircea Lucescu, a manifestat voinţă de a o învinge pe Irlanda şi a reuşit să cîştige, cedînd pe parcursul meciului. Acestea sînt principalele rezultate ale meciurilor, care au avut loc în seara zilei de 20 octombrie în cadrul turului al 3-lea al manşei pe grupe a Ligii Europei la fotbal, informează NOI.md.

Stranierul francez al clubului „Manchester United” („MU”) Paul Pogba şi-a ajutat echipa să obţină o victorie sigură în meciul cu clubul turc „Fenerbahce”. Deşi în componenţa iniţială a „MU” a fost absent Zlatan Ibrahimovic, echipa engleză a cîştigat cu încredere trei puncte şi şi-a devansat adversarul din grupa „A”.

Primele două goluri au fost marcate din penalti. La început s-a distins Paul Pogba, apoi încă un gol de la 11 metri a fost punctat de Anthony Martial. Pînă în minutul 48 scorul a devenit devastator – 4:0, graţie golurilor lui Jesse Lingard şi Pogba, care au executat o dublă. Adversarii turci au răspuns cu un gol de prestigiu numai în minutul 83. Unicul gol în poarta clubului „MU” îl are la activ fostul jucător al echipei engleze Robin van Persie, care în anul 2015 a trecut în „Fenerbahce”.

Clubul „Zenit”, Sankt-Petersburg, a obţinut o victorie volitivă în meciul cu „Dundalk”, care a găzduit la Dublin echipa lui Mircea Lucescu. Mijlocaşul clubului „Dundalk” Robby Benson a deschis scorul în minutul 52. Dar, la fel ca în meciul cu clubul israelian „Maccabi”, fotbaliştii echipei „Zenit” au reuşit să egaleze scorul. Stranierul slovac al clubului rus Robert Mak a marcat în poarta echipei „Dundalk” în minutul 71, iar peste şase minute Giuliano a majorat scorul pentru „Zenit” – 2:1. În finalul meciului arbitrul a stabilit un penalti în poarta clubului „Dundalk”, dar jucătorul oaspeţilor Mauricio a şutat direct în portar.

Din cele patru cluburi italiene care evoluează în manşa pe grupe a Ligii Europei, au victorii la activ doar două dintre ele. „Inter” la Milano a dispus cu scorul de 1:0 de clubul englez „Southampton”. Echipa „Fiorentina” în deplasare a dispus de clubul ceh „Slovan” cu scorul de 3:1. „Roma”, cîştigînd cu scorul de 3:1, a jucat la egalitate în meciul cu „Austria”, Viena. Iar debutantul Ligii Europei, „Sassuolo” a împărţit punctele cu alt club austriac – „Rapid”.

În Liga Europei evoluează, de asemenea, cîteva cluburi din ţările vecine ale Moldovei. Astfel, clubul ucrainean „Şahtar” la Lvov a zdrobit cu scorul de 5:0 echipa belgiană „Gent”, iar „Zarea”, Lugansk, în Olanda a cedat în faţa clubului local „Feyenoord” cu scorul de 0:1. Echipa română „Astra”, Giurgiu, a dispus cu scorul de 2:1 de „Victoria”, care reprezintă oraşul ceh Plzen. În cele din urmă, „Steaua” la Bucureşti a jucat la egalitate cu clubul elveţian „Zurich”.

Meciurile turului al 4-lea al Ligii Europei la fotbal vor avea loc la 3 noiembrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?