X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Patru echipe au marcat în Liga Europa 19 goluri

30 sep. 2016,, 11:15   Sport
3066 0
Четыре клуба в Лиге Европы забили 19 голов
Foto: twitter.com

Etapa a doua din cadrul grupelor Ligii Europa s-a remarcat printr-o ploaie de goluri marcate de echipele din Rusia și Italia.


Astfel, „Fiorentina” și „Roma” au înscris împreună 9 goluri, iar FC „Krasnodar” și „Zenit” au reușit 10 goluri. „Manchester United” a învins la limită echipa „Zarea” (Lugansk), scor 1-0. Astfel s-au desfășurat ieri meciurile din cadrul etapei a doua a Ligii Europa, notează NOI.md.

„Roma” a surclasat pe teren propriu echipa „Astra” (Giurgiu) cu scorul de 4-0. De menționat că unul din goluri a fost marcat în propria poartă de fotbalistul echipei române Fabricio. Într-un alt meci „Fiorentina” a făcut instrucție cu azerii de la „Qarabag”, scor 5-1. Cîte o dublă și-au trecut în cont Mauro Zarate și Khouma Babacar. Celelalte două echipe italiene au suportat înfrîngeri. „Inter” a cedat în Praga echipei locale „Sparta” cu scorul de 1-3, iar cei de la „Sassuolo” cu același scor au fost învinși de belgienii de la „Genk”.

Discipolii lui Mircea Lucescu de la „Zenit” (Sankt Petersburg) au surclasat echipa olandeză „AZ” cu scorul de 5-0. Alexandr Kokoprin s-a remarcat printr-o dublă, iar celelalte goluri au fost marcate de Oleg Șatov, Giuliano și Criscito (din penalty). FC „Krasnodar” a obținut o victorie convingătoare pe teren propriu în gața celor de la „Nice”, scor 5-2. Ari și Joazinho au marcat cîte o dublă, un alt gol fiind înscris de Fiodor Smolov. „Zenit” conduce autoritar grupa „D”, iar FC „Krasnodar” împarte primul loc în grupa „I” cu germanii de la „Schalke”.

Dintre cele patru echipe din Ucraina și România doar „Șahter” a reușit să obțină victorie. Echipa din Donețk a învins „Braga” (Portugalia) cu scorul de 2-0. „Zarea” a cedat în fața lui „Manchester United”. Unicul gol a fost marcat de Zlatan Ibrahimovic. După cum s-a menționat, „Astra” a pierdut meciul cu „Roma”, iar „Steaua” a reușit un egal, scor 1-1, cu spaniolii de la „Villarreal”.

Etapa a treia a Ligii Europa va avea loc pe 20 octombrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?