X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Îndemnul lui Nantoi către Leancă

20 oct. 2016,, 14:46   Politică
7249 12
Foto: tv21.md

Vicepreședintele PPEM Oazu Nantoi îl îndeamnă pe liderul formațiunii, Iurie Leancă, să se retragă din cursa electorală în favoarea candidatului unic al partidelor de dreapta, notează NOI.md.


Oazu Nantoi a anunțat că va susține PAS și candidatul partidului la aceste alegeri, Maia Sandu.

„Vreau să-i spun domnului Leancă că e timpul să se retragă din campania electorală. Consider că prin semnarea la 29 iulie curent a acordului dintre PPEM și coaliția de guvernare, creată prin corupere și șantaj, PPEM a devenit complice la construcția statului captiv. Singurul scop al acestui bluf mediatic era torpilarea procesului de desemnare a candidatului comun din partea partidelor antioligarhice”, a menționat Nantoi într-o adresare video către Iurie Leancă.

Anterior, un mesaj similar i-a fost transmis fostului premier Leancă și de președintele Partidului Popular European, Joseph Daul. Iurie Leancă a refuzat însă, argumentînd că poate fi “preşedintele de care Moldova are nevoie”. „Continui cursa pentru preşedinţia Moldovei. Atîta timp cît ştiu că pot face lucruri bune pentru ţara mea, pentru poporul meu”, a explicat atunci politicianul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?