Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Iurie Leancă nu renunță la funcția de președinte

16 oct. 2016,, 17:35   Politică
8443 19

Foto: jurnal.md

Iurie Leancă i-a răspuns liderului popularilor europeni Joseph Daul care i-a cerut să se retragă din cursa prezidenţială şi să-şi anunţe sprijinul pentru candidatul unic al forţelor antioligarhice, Maia Sandu.


„Continui cursa pentru Preşedinţia Moldovei. Atîta timp cît ştiu că pot face lucruri bune pentru ţara mea, pentru poporul meu, voi depune toate eforturile şi toată energia mea. Am experienţa şi cunoştinţele necesare ca să pot duce Moldova în continuare pe drumul spre Vest. Pot fi Preşedintele de care Moldova are nevoie”, scrie într-o postare candidatul PPEM la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

Leancă afirmă că candidaţii de pe dreapta rămaşi în cursa prezidenţială mai au încă multe de învăţat pentru a putea conduce ţara şi că Igor Dodon este principalul adversar al lui.

„Ştiu că liderul PSRM va duce ţara pe un drum închis, fără viitor, în cazul în care ar cîştiga, de aceea voi face tot posibilul pentru a-l opri. Cu optimism merg mai departe, indiferent de părerile unor politicieni care în trecut au mai avut alegeri nefericite, investind încredere în lideri din Moldova care au dovedit că nu au meritat acest lucru”, a declarat Iurie Leancă.

Amintim că preşedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, i-a cerut liderului PPEM Iurie Leancă să se retragă din cursa prezidenţială şi să-şi anunţe sprijinul pentru candidatul unic al forţelor antioligarhice, Maia Sandu. Liderul PPE l-a criticat pe Iurie Leancă că nu a participat la discuţiile cu privire la candidatul unic, aşa cum a promis în mai delegaţiei Partidului Popular European

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?