Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Clubul lui Gaţcan a cedat la Rostov echipei „Atletico”

20 oct. 2016,, 08:15   Sport
2511 0
Клуб Гацкана в Ростове уступил «Атлетико»
Foto: uefa.com

Clubul de Fotbal „Rostov”, al cărui căpitan este originarul din Moldova Alexandru Gaţcan, a cedat echipei spaniole „Atletico”.


Întîlnirea din cadrul turului al 3-lea al manşei pe grupe a Ligii Campionilor (LC) la fotbal a avut loc în seara zilei de 19 octombrie şi s-a finalizat în favoarea clubului din Spania cu scorul de 1:0, comunică NOI.md.

Oaspeţii din Madrid au impus la Rostov jocul pe tot parcursul meciului. Au reuşit însă să marcheze doar o singură dată, graţie pasei exacte a mijlocaşului Yannik Ferreira-Carrasco în minutul 62. Alexandru Gaţcan, toate cele 90 de minute, s-a aflat pe teren cu banderola de căpitan. Înfrîngerea în meciul de acasă a redus considerabil şansele clubului „Rostov” de a se califica în play-off. După trei tururi, clubul rusesc, care evoluează în grupa „D”, are la activ doar un singur punct.

În alt meci al acestei grupe, “Bavaria” la Munchen a zdrobit cu scorul de 4:1 “PSV” din Eindhoven. Din componenţa echipei germane s-au distins Muller, Kimmich, Lewandowski şi Robben. Poziţia de lider în grupă şi-a menţinut-o “Atletico”, care are nouă puncte, urmat de “Bavaria” cu şase puncte, cîte un punct au “PSV” şi “Rostov”, dar ultimii au un golaveraj mai mic.

Meciul central al zilei de ieri a avut loc în Spania, unde “Barcelona” a jucat cu “Manchester City”. Întîlnirea s-a finalizat în favoarea gazdelor cu scorul de 4:0. Trei goluri în componenţa “Barcelonei” le-a marcat Lionel Messi, de cinci ori deţinător al distincţiei “Balonul de Aur”. Încă un gol are la activ stranierul brazilian al “Barcelonei”, Neymar. Această victorie a consolidat poziţia de lider a clubului spaniol în grupa “C”, unde avantajul faţă de cel mai apropiat concurent a ajuns la cinci puncte. În alt meci al grupei “C”, “Borussia”, Mönchengladbach în deplasare a dispus de clubul scoțian “Celtic” cu scorul de 2:0.

În grupa “A” clubul englez “Arsenal” a marcat şase goluri fără răspuns în poarta echipei “Ludogorets”, Bulgaria. Stranierul german al clubului “Arsenal” Mesut Ozil a efectuat un hat-trick şi s-a distins în minutele 56, 83 şi 87. Urmăritorii clubului “Arsenal” – fotbaliştii din “Pari Sant-Germain” – în meci paralel au dispus de clubul elveţian “Basel” cu scorul de 3:0. “Arsenal” şi “Pari Saint-Germain” au cîte şapte puncte, “Ludogorets” şi “Basel” – cite un punct după trei tururi.

Clubul cel mai productiv în grupa “B” a devenit “Beșiktaș”, Turcia, care în deplasare a dispus de “Napoli” cu scorul de 3:2. Două dintre cele trei goluri le-a punctat stranierul camerunez al clubului “Beșiktaș”, Vincent Aboubakar. În aceeaşi grupă echipa portugheză “Benfica” a fost mai puternică decît “Dinamo”. Meciul de la Kiev s-a finalizat cu scorul de 2:0 în favoarea oaspeţilor.

Meciurile turului al 4-lea al manşei pe grupe a Ligii Campionilor vor avea loc pe terenurile de fotbal ale Europei, la 1 şi 2 noiembrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?