Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

„Real” a marcat cel mai mult în Liga Campionilor

19 oct. 2016,, 08:15   Sport
2377 0
«Реал» забил больше остальных в Лиге чемпионов
Foto: goal.com

Clubul de Fotbal „Juventus” a dispus în minoritate de „Lyon”, iar „Real” la Madrid a zdrobit „Legia”.


Echipa croată „Dinamo”, care cu cîţiva ani în urmă a eliminat clubul tiraspolean „Sheriff” din Cupa Europei, a cedat echipei „Sevilla”. Acestea sînt rezultatele principale ale meciurilor din manşa a 3-a a rundei pe grupe a Ligii Campionilor (LC) la fotbal, care au avut loc pe 18 octombrie, seara tîrziu, comunică NOI.md.

Deţinătorul en-titre al trofeului LC „Real” pe teren propriu nu a manifestat ospitalitate în meciul cu „Legia”, Varşovia. Deja în prima repriză echipele au marcat patru goluri, unul dintre care jucătorul din „Legia” l-a trimis în propria poartă. În minutul 16 scorul a fost deschis de Gareth Bale, care în septembrie a punctat de două ori în poarta selecţionatei Moldovei. Peste trei minute scorul a devenit 2:0, graţie autogolului mijlocaşului clubului polonez Tomasz Yodlovets.

Fotbaliştii din “Legia” au redus decalajul după penaltiul lui Miroslav Radovic. Pînă la pauză scorul a devenit 3:1, după golul lui Marco Acencio. În repriza a doua jucătorii clubului “Real” Lucas Vazquez şi Alvaro Morata i-au impus pe adversari să înceapă meciul de la centrul terenului. Oaspeţii nu au reuşit să mai marcheze şi au suferit a treia înfrîngere consecutivă în grupa “F”. În alt meci al acestei grupe “Borussia” Dortmund a dispus cu scorul de 2:1 de clubul portughez “Sporting”.

În grupa “H” “Juventus” a dispus în deplasare de “Lyon” cu scorul de 1:0. Unicul gol în meci a fost înscris la activ de mijlocaşul clubului “Juventus” Juan Cuadrado. Cu 20 de minute înainte de gol clubul italian a rămas în minoritate. Mario Lemina a primit de la arbitru al doilea cartonaş galben şi a fost constrîns să plece de pe teren. În altă pereche, “Sevilla”, cu acelaşi scor în deplasare la Zagreb, a dispus de clubul local “Dinamo”, care cu cîţiva ani în urmă a eliminat din Liga Campionilor clubul tiraspolean “Sheriff”.

Ambele meciuri din grupa “E” s-au încheiat la egalitate. ŢSKA la Moscova nu a menţinut scorul victorios în meciul cu “Monaco”, egalînd scorul cu trei minute pînă la final – 1:1. Iar “Bayer” şi “Tottenham” la Leverkusen în general au jucat fără goluri marcate – 0:0.

Clubul “Lester”, care în mod senzațional a devenit în sezonul trecut campion al Angliei, a cîştigat din nou în Liga Campionilor. Englezii au dispus cu scorul de 1:0 de “Kopenhaga” şi cu nouă puncte ocupă poziţia de lider în tabelul grupei “G”. În alt meci al acestui cvartet “Portu” cu scorul de 2:1 a dispus de clubul “Brugge”.

În seara zilei de azi, 19 octombrie, vor avea loc încă opt meciuri ale manşei a 3-a a LC. În meciul central clubul “Barcelona” va găzdui echipa “Manchester City”. “Bavaria” se va întîlni cu “PSV”, Eindhoven, “Dinamo” va juca la Kiev cu “Benfica”, iar “Rostov”, pentru care evoluează conaţionalul nostru Alexandru Gaţcan, se va duela cu clubul spaniol “Atletico”. Celelalte patru perechi sînt următoarele: “Arsenal” – “Ludogorets”, “Pari Saint-Germain” – “Basel”, “Napoli” – “Beşiktaş” şi “Celtic” – “Borussia”, Mönchengladbach.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?