X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

PAS răspunde evaziv în privința candidatului unic

13 oct. 2016,, 10:06   Politică
3625 4

Foto: timpul.md

„PAS se ține de cuvînt și va respecta angajamentele asumate împreună cu PLDM și PPDA”, se arată într-o declarație a formațiunii, emise după ce Andrei Năstase a dezmințit faptul că Maia Sandu este candidatul comun la alegeri, notează NOI.md.


„Cele trei partide au suficiente date pentru a stabili cine are cele mai mari șanse de a învinge în această campanie electorală. Lupta va fi grea, dar dacă partidele își vor consolida forțele și vor acționa împreună, avem șansa să distrugem sistemul oligarhic reprezentat de Marian Lupu și să eliminăm pericolul antieuropean întruchipat de Igor Dodon. Împreună vom învinge”, se arată în declarația PAS.

Cu toate acestea, membrii formațiunii nu au confirmat și nici nu au infirmat anunțul făcut ieri public în presă precum că Maia Sandu a fost desemnată drept candidat comun. Informația a fost însă dezmințită de Andrei Năstase, care a precizat că oferta înaintată lui Sandu rămîne valabilă. Acesta a propus ca el să fie candidatul unic la funcția de președinte, iar Maiei Sandu să-i revină funcția de premier.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?