X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Năstase dezminte că Maia Sandu este candidatul unic

12 oct. 2016,, 19:20   Politică
4236 3

Foto: agora.md

Liderul PPDA, Andrei Năstase, vine cu o reacție în legătura cu informația apărută în presă privind desemnarea liderului PAS, Maia Sandu, drept candidatul unic la funcția de președinte.

Într-o postare pe Facebook, acesta neagă informația specificînd că este o dezinformare” și „manipulare” în „spațiul mediatic controlat în mare parte de guvernare”.


"Oferta Platformei Demnitate și Adevăr, făcută constant partenerilor de dialog PAS și PLDM, reiterată prin decizia Biroului Politic din 11 Octombrie 2016, rămîne valabilă pînă la un răspuns oficial și exhaustiv al organelor de conducere ale PAS. Totodată vă anunț că vineri 14 octombrie, va avea loc ședința Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr la care se va analiza situația creată și se va adopta o decizie statutară, în interesul cetățenilor și al țării", susține acesta.

Anunțul precum că Maia Sandu ar fi candidatul comun al PPDA, PAS și PLDM a fost comunicat reporterilor de vicepreședintele PLDM, Viorel Cibotaru, al cărui partid a promis să sprijine „candidatul unic”.

Platforma Demnitate și Adevăr a lansat marți o ofertă către Partidul Acțiune și Solidaritate căruia îi propune ca Andrei Năstase să fie candidatul unica funcția de președinte iar Maei Sandu să-i revină funcția de premier.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?